Conegueu els vostres ingredients: la veritat sobre la glicerina en els cabells naturals



És un ingredient popular en molts productes naturals per a la cura del cabell i la pell, però, què sabeu realment de la glicerina? A part del fet que hi ha una cançó del grup alternatiu britànic de rock dels anys 90 sobre aquestes coses. No deixeu passar els dies! Anem a aprendre més sobre la glicerina junts!

1. La glicerina també s’anomena glicerol o glicerina, i és un líquid gruixut, incolor i sense olor que s’utilitza de tota mena, des de la indústria alimentària fins a productes de bellesa i cabell, passant per líquids anticongelants i de cigarrets electrònics. El glicerol també s’utilitza per produir nitroglicerina, que tothom que ha vist una pel·lícula d’acció sap que és un ingredient de la dinamita.

2. La glicerina pot provenir de fonts naturals o sintètiques. Algunes fonts de glicerina sintètica han estat incendiades per ser perilloses per a la salut i molts consideren que no són preferides per a fins cosmètics. Les fonts naturals de glicerina inclouen greixos animals i olis vegetals com la mantega de karité o l’oli de coco. S'està carregant el reproductor ...

3. La glicerina és abundant en humectants, que es fan arrossegar la humitat al cabell i retenir-la. Tot i això, també funciona d’altra manera. Erica Douglas, química cosmètica AKA, germana científica, em va explicar els perills. Si l’entorn al voltant del cabell és més sec que el cabell, és possible que els humectants empenyin la humitat del cabell a l’aire sec per ajudar a equilibrar la humitat de l’atmosfera. Tingueu en compte, doncs, el clima que els envolta, ja que la glicerina pot funcionar contra vosaltres quan l’aire no és prou humit alliberant la humitat de nou.

4. És fantàstic utilitzar productes basats en glicerina en aire moderadament humit. Ni massa humit, ni massa sec. La glicerina funciona millor en els cabells naturals quan treu la humitat de l’aire per mantenir les nostres tresses hidratades durant tot el dia, diu Douglas. Quan s’utilitza en les condicions climàtiques adequades, la glicerina pot ajudar-vos a definir el vostre patró de rínxols. Si s’utilitza en condicions equivocades, pot provocar danys als cabells. - L’ús del producte pur pot deixar enganxós el cabell i la pell. Per sort, la glicerina es barreja fàcilment amb altres ingredients solubles en aigua, de manera que a molts naturalistes els agrada utilitzar-la en receptes de bricolatge. Un spritz sense glicerina, aigua i olis essencials pot fer que els rínxols i els pèls siguin molt feliços en un clima adequat. Hi ha un motiu pel qual la teva àvia va utilitzar aigua de roses i glicerina. És un gran combinat!

Llegeix més

Cultura
16 artistes visuals LGBTQ que hauríeu de conèixer
Parelles de celebritats negres
Blair Underwood i la seva dona Desiree DaCosta es divorcien després de ...
Diners i carrera
Trencar amb aquests hàbits monetaris per aconseguir èxit financer
Entreteniment
L’àlbum de debut de Jodeci compleix 30 anys
Entreteniment
7 documentals i especials de la massacre de Tulsa Race